Mauritz-02.png

Verkoop in volle gang!

 
Schermafbeelding 2018-02-07 om 10.39.19kopie.png

verkoop 8 patiowoningen gestart!

Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden deze sfeervolle woningen een volledig woonprogramma op de begane grond, met een functionele indeling en een royale woonoppervlakte vanaf ca. 109 m2, een inhoud vanaf ca. 450 m3 en perceeloppervlakte vanaf 184 m2. Bovenop het complete woonprogramma heeft u de mogelijkheid de woning op maat te laten realiseren. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel of dubbele tuindeur aan de achtergevel.

Mauritz Kwartier

In samenwerking met Somnium Real Estate ontwikkelt Maas-Jacobs diverse typen woningen op steenworp afstand van de haven en het centrum.

 

Facebook

Like de Facebookpagina van Mauritz Kwartier en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 
 

Het plan

Het plan telt in totaal 2 vrijstaand geschakeld, 16 twee-onder-één-kap en 8 patiowoningen. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen. Er is veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste architectuur in combinatie met maximaal wooncomfort. Zo bieden alle woningtypen een royaal woonoppervlak met een functionele indeling.

 

Bovenop dit complete woonprogramma worden diverse opties aangeboden om de woning helemaal op maat te laten realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw of erker op de begane grond, dakkapel op zolder of een van de overige afwerkopties.

 

De realisatie van nieuwbouw woningen is bij ons in goede handen. Flexibiliteit staat bij onze projecten voorop. Gecombineerd met een nuchtere no nonsens mentaliteit bieden wij onze klanten een goede prijs-prestatie verhouding: hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Schermafbeelding 2018-02-19 om 15.14.21kopie.jpg
 

Locatie

Mauritz Kwartier is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Doet u boodschappen om de hoek, gaat u naar het café op de markt of fietst u naar de sportvelden?
Bovendien heeft Steenbergen een goede ontsluiting, waardoor u binnen no-time op de A4 richting steden als Rotterdam en Bergen op Zoom zit.

 
 
 
 

De planning

De verkoop van de patiowoningen, twee-onder-één-kapwoningen en de vrijstaande woningen is gestart, het verkoopteam staat voor u klaar om u nader te informeren. De bouw van fase 1 zal in juni 2019 starten. Zodra de verkoopdrempel van de patiowoningen van 70% gehaald is, zullen de voorbereidingen op de bouw voortgezet worden.

384.jpg

Ik heb interesse

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

 
Mijn voorkeur gaat uit naar een
Akkoord dat de gegevens worden verstrekt aan de betrokken makelaars? *
 
 

Verkoopteam
 

HELMIG MAKELAARDIJ

0164 - 685925

info@helmigmakelaardij.nl


OOMS MAKELAARS

078 - 6144333

Dordrecht@ooms.com


Facebook

Like de Facebookpagina van Mauritz Kwartier en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!